Zelliges te koop voor een bijzondere ruimte. U kunt deze prachtige Marokkaanse tegels ook door ons laten plaatsen

Zelliges zijn Marokkaanse tegels die u in vele kleuren bij ons kunt kopen. Het bijzonder levendige oppervlak geeft de tegel zijn karakter. De tegels kunt u laten plaatsen in vrijwel elke ruimte bijvoorbeeld uw keuken of badkamer. Met Zelliges haalt u een oosterse sfeer in huis. Bent u benieuwd naar deze bijzondere tegels? Kom naar Brecht en ervaar met eigen ogen hoe uniek deze wandtegels zijn.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Zelliges door vakmensen laten plaatsen

Zowel Belgen als Nederlanders zijn geïnteresseerd in andere culturen. We proberen onze grenzen te verleggen en de mystiek uit de oosterse wereld is iets wat menigeen boeit. Mede daardoor wint Zelliges aan populariteit, want het geeft ons de mogelijkheid om wat van deze geheimzinnige sfeer te proeven. In onze grote collectie wandtegels mogen ze dan ook niet ontbreken. Daarnaast kunt u deze mooie tegels door onze vakmensen laten plaatsen.

In de Marokkaanse binnenhuisarchitectuur werden vaak houten plafonds, gestucte en betegelde muren en mozaïekvloeren toegepast. Deze zijn onder meer te vinden in moskeeën en paleizen. Vele oude technieken worden nog steeds in huizen gebruikt. Vooral Zelliges vinden we nog overal. De felkleurige mozaïektegels van geglazuurde terracotta vormen geometrisch patronen worden die nog steeds vele vloeren en muren bedekken. Geen tegel is gelijk en elke tegel wordt met de hand schuin afgekapt aan de randen waardoor ze vrijwel naadloos te zetten zijn.

Marokkaanse tegels voor een wand met karakter

Eeuwen geleden is mozaïek, een kunstvorm, ontstaan. Overal in de wereld vinden we dit terug. Wie kent geen mozaïek? Toch is het bestaan van Zelliges iets minder bekend, want de meeste mensen kiezen toch nog voor een moderne wandtegel. Daar is niets mis mee, maar als u eenmaal deze bijzondere Marokkaanse wandtegels heeft gezien dan kan uw keuze anders worden. Elke tegel is net even iets anders dan de volgende. Dat zorgt voor een wand met karakter.

Of u iets mooi vindt of niet, wordt grotendeels bepaald door de vorm en de kleur. Over smaak valt niet te twisten, want wat de een mooi vindt kan de ander lelijk vinden. Hierbij zal de herkenningswaarde een grote rol spelen. Iets wat men niet kent zal men, zeker aanvankelijk, van een bepaalde afstand bekijken. De smaak is dus persoons- en cultuurgebonden. Sommige mensen zijn hun hele leven op zoek naar bijzondere en pure dingen. Als er al een pure wandtegel bestaat, dan komen wij er met de Zelliges het dichtst bij. Deze Marokkaanse tegels moet u echt zelf komen bekijken in onze showroom in Brecht.

Bent u op zoek naar een andere wandtegel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruimte topcollectie waar u een keuze uit kunt maken. Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.