Kosten van een vloerrenovatie? Wij hanteren scherpe prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte aan

De kosten van een vloerrenovatie zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals oppervlakte en staat van de huidige vloer. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een groot aantal type vloeren weer een tweede leven te geven. Soms is het voldoende om de vloer zeer grondig te reinigen, een andere keer wordt de complete toplaag vervangen. U kunt er in ieder geval altijd vanuit gaan dat een vloer renovatie wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen, die de klus zo efficiƫnt en snel mogelijk uitvoeren tegen een scherpe prijs. Wilt u weten wat het kost om uw vloer volledig te laten renoveren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Kosten vloerrenovatie voor permanent herstel

Een oude vloer laten renoveren? Een vloerrenovatie zorgt voor permanent herstel. Als uw houten vloer deels rot, vochtig of anderszins slecht is, dan is het vaak het slimste om de slechte delen te vervangen door nieuwe. De hele vloer kan daarna worden afgewerkt met een slijtvaste laklaag of met een milieuvriendelijke vloerolie. Kiezen voor een vloer renovatie is mede afhankelijk van de kosten. In sommige gevallen is het beter om te kiezen voor een nieuwe vloer.

De keuze voor een nieuwe vloer of vloerrenovatie is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget. Als u wilt, komen wij uw vloer bekijken, bespreken de mogelijkheden en geven u een offerte op maat. Hierdoor weet u exact wat de kosten zijn voor permanent herstel van uw vloer zonder verrassingen achteraf.

Renovatie kan vloerproblemen oplossen

Een vloer is meer dan een praktisch element in een woon- of bedrijfsinrichting. Het is de basis van een stijlvolle inrichting. Heeft u bijvoorbeeld een houten vloer of parket? Dan heeft u daar destijds wellicht bewust voor gekozen vanwege de warme en bijzondere uitstraling. Na jaren intensief gebruik kan er sprake zijn van slijtageplekken. Vaak door voorwerpen die daar lang hebben gestaan of zijn verschoven zoals bijvoorbeeld een kast of een tafel. Een vloerrenovatie kan veel problemen oplossen.

Het kan ook zijn dat uw woonwensen zijn veranderd. Misschien wel naar aanleiding van een uitbouw of aanbouw aan uw huis. Het mooiste is dat de bestaande vloer doorloopt naar het nieuwe gedeelte, zonder dat zichtbaar is waar het nieuwe gedeelte ligt. Ook in dit geval spreken wij van een vloerrenovatie.

Wilt u uw vloer laten renoveren om welke reden dan ook, neem eens vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze winkel voor persoonlijk advies en leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.