Op zoek naar een bijzondere vloerenwinkel? Komt u dan eens naar onze zaak in Brecht

In onze vloerenwinkel vindt u meer dan u verwacht, want wij hebben een ruime keuze in vloeren voor elke woonstijl en voor iedere ruimte. Van parket voor in de woonkamer tot tegelvloeren voor in uw keuken of badkamer. Wij zijn gevestigd in de mooie plaats Brecht dat ligt tussen Brasschaat en Wuustwezel. Wilt u nog mooier wonen? Brengt u dan eens een bezoek aan onze grote toonzaal.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Vloerenwinkel in Brecht met een uniek assortiment

In tegenstelling tot sommige andere vloerenwinkels vindt u bij ons een breed assortiment aan vloeren voor binnen en buiten. Voor buiten hebben wij onder meer terrasvloeren van keramisch materiaal, natuursteen of imitatie natuursteen. Een natuurstenen vloer is onderhoudsvriendelijk en voor veel mensen dan ook een bewuste keuze. Natuursteen wordt overal ter wereld gewonnen. In België zijn het voornamelijk de witte en donkere kalksteensoorten die gebruikt worden zoals: Arduin (Belgisch hardsteen), leisteen en zwart marmer.

Om een goede binnen- of buitenvloer te leggen is een goed fundament een vereiste. De kans op verzakkingen of ongelijke vloeren is dan vrijwel nihil. Wij zorgen voor een goede kwaliteit vloer, maar ook voor deskundig advies. Deskundig advies en een goede berekening scheelt een hoop ellende achteraf. Onze vloeren zijn strak én vlak!

Keramische tegels zijn de nieuwste trend

Op dit moment zijn keramische vloertegels de nieuwste trend. Een goede keramische tegel staat ook wel bekend als het meest duurzame en gebruiksvriendelijkste van alle soorten vloeren. Om de tegel steviger te maken worden er mineralen toegevoegd en een glazuurlaagje dat in alle kleuren kan worden aangebracht maakt de tegel waterbestendig. Deze tegel is dus praktisch in gebruik, maar ook zeker decoratief.

In onze vloerenwinkel in Brecht vindt u ook vele soorten keramische "houtstructuur-tegels" welke niet van traditioneel hout te onderscheiden zijn. De treffende gelijkenis dankt keramisch parket aan het oppervlak van de tegel waarin naast een print ook een voelbare houtstructuur is aangebracht. Deze keramiek vloeren hebben een lange levensduur, vocht- water- en vorstbestendig en een prima combinatie met vloerverwarming. Een sfeervolle, warme vloer zonder dat u in toekomst hoeft te lakken of te schuren.

Stijlvolle vloeren voor particulieren én bedrijven

Met een stijlvolle vloer uit onze vloerenwinkel kunt u zich van anderen onderscheiden, waar u ook voor kiest. U kunt altijd rekenen op topkwaliteit, scherpe prijzen en een geweldige service. Hiermee maken wij mooier wonen of werken voor iedereen bereikbaar. Wij leveren vloeren aan particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons zeker slagen. Komt u maar eens naar Brecht, zodat wij u alle opties kunnen laten zien.

Het leggen van een vloer kunt u het beste overlaten aan een professional. Wij doen dit graag voor u. Ons doel is ervoor te zorgen dat u nog jarenlang kunt genieten van een comfortabele vloer. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden. Of kom langs in onze vloerenwinkel in Brecht. Onder het genot van een kop koffie kunt u op uw gemak onze vloeren bewonderen. Heeft u vragen? Dan krijgt u direct een professioneel antwoord van één van onze medewerkers.

Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.