Mattheeussen vloerenbedrijf uit Brecht maakt mooi wonen voor iedereen bereikbaar

De medewerkers van ons vloerenbedrijf luisteren graag naar uw wensen. Uw wensen kunnen wij realiteit laten worden, want wij bieden een ruime keuze op het gebied van vloeren. Van houten vloeren tot keramische vloertegels, alles om uw woning van binnen én buiten mooi te maken. Voor vrijwel elk budget kunnen wij maatwerk bieden. Maatwerk tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Op onze site laten wij tal van voorbeelden zien die u ook in het echt kunt zien. Onze winkel is gevestigd in Brecht. Wij bieden u een huiselijke sfeer waar u onder het genot van een kop koffie de mooiste vloeren kunt bekijken.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Vloerenbedrijf in Brecht voor een bijzonder interieur

Ons vloerenbedrijf uit Brecht levert vloeren van uitstekende kwaliteit om een bijzonder interieur te creëren. U wilt bijvoorbeeld de uitstraling van een mooie houten vloer, maar u zoekt toch het gemak van keramiek? Ook dat kan. De opmeting van elke vloer doen wij kosteloos en daarna krijgt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat met onze prijs en voorwaarden, dan zorgen wij voor een vlotte afwikkeling. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is stroom en water. Wij verzorgen de rest.

De keuze van een vloer is bepalend voor de rest van uw interieur. Het materiaal en de kleur van een vloer zet direct een toon en zorgt voor sfeer bij u thuis. Een vloer koopt u voor een langere periode en daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. De keuze voor een vloer is afhankelijk van de ruimte. In de woonkamer zijn vele materialen mogelijk, terwijl een keuken of badkamer vraagt om een vocht- en vuilbestendige vloer. Daarnaast speelt de grootte van de kamer een rol. Wij laten u graag de mogelijkheden zien aan de hand van uw wensen. In tegenstelling tot sommige andere vloerenbedrijven staan wij bekend om onze verrassende oplossingen. Vrijwel niets is onmogelijk.

Maatwerk in vloeren

De kleur van een vloer speelt een belangrijke rol. Warme of donkere tinten maken grote ruimtes vaak kleiner en knusser, terwijl een lichte vloer ruimtelijker oogt. Om een juiste keuze maken moet u ook rekening met de kleur van uw muren en eventuele raamdecoratie. Alles moet kloppen en daar zorgen wij samen met u voor. Ons vloerenbedrijf levert maatwerk in alle opzichten. U kunt rekenen op deskundig advies en volledig levering en plaatsing, van opmeting tot oplevering.

Ons werk begint als u bij ons vloerenbedrijf in Brecht naar binnen loopt. In een gezellige sfeer laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn om mooier te wonen. Wellicht zijn er opties voor u bij waar u tot nu toe nog niet aan heeft gedacht. Wij kunnen elke ruimte voorzien van een fantastische vloer; van woonkamer tot terras.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij u kunnen bieden? Brengt u dan eens een bezoek aan onze mooie toonzaal. Ons vloerenbedrijf is centraal gelegen in Brecht. Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.