Vloerbetegeling op maat voor binnen en buiten. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voor binnen en voor buiten bieden wij vloerbetegeling op maat. Uw woonkamer, badkamer, keuken of terras kunnen wij verfraaien met onze stijlvolle vloertegels, van keramiek tot natuursteen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Komt u maar eens geheel vrijblijvend kijken in onze showroom in Brecht. Luisterend naar uw wensen, krijgt u advies over de allerlaatste trends. Wilt u direct een vrijblijvende offerte? Laat het ons weten. Uw wensen staan op de eerste plaats.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Vloerbetegeling op maat

Op zoek naar gebruikersgemak? Dan zijn keramische tegels voor u de uitkomst. Ze zijn slijtvast, kleurvast en vrijwel onderhoudsarm. Ideaal voor binnen en buiten. Dankzij nieuwe technieken zijn deze prachtige tegels van hoogwaardige kwaliteit tegenwoordig ook geschikt voor buiten. U kunt de tegels uitstekend leggen in uw tuin, dakterras of balkon. Hoe groot (of klein) het oppervlak ook is, wij bieden vloerbetegeling op maat.

Wanneer u kiest voor natuursteen vloertegels, dan bent u verzekerd van een stijlvolle en warme uitstraling. Door de vele kleurschakeringen en bewerkingen zorgt natuursteen altijd voor een bijzonder en creatief eindresultaat. Zo kunt u bijvoorbeeld met donkere tegels een industriële look creëren. Helemaal mooi in combinatie met een ruwe stenen muur. Een terras om van te genieten!

Vloertegels zijn ook binnen populair. Ten eerste vanwege het gebruikersgemak en ten tweede speelt de duurzaamheid een belangrijke rol. Het kopen van vloertegels is financieel aantrekkelijk, omdat deze vorm van vloerbedekking lang meegaat. De meeste vloertegels gaan tientallen jaren mee. Een prima investering! Voor zowel particulieren als bedrijven.

Keramiek of natuursteen vloerbetegeling

Als u investeert in een nieuwe (bedrijfs)vloer, dan wilt u voorkomen dat u dit over enkele jaren nog een keer moet doen. Zowel keramische als natuursteen tegels zijn niet alleen slijtvast, maar ook duurzaam en sterk. Keramische en natuursteen vloertegels kunnen goed met warmte om gaan, waardoor de tegels altijd warm aanvoelen en warmte vasthouden en u een comfortabele werkomgeving voor u en uw medewerkers creëert.

Investeren in een nieuwe vloer is een kwestie van keuzes maken. Als u kiest voor vloerbetegeling op maat, maakt u een bewuste keuze. Hiermee dringt u materiaalverspilling terug. Dit is niet alleen vanuit financieel oogpunt beter, maar ook voor ons milieu. De vloer kent zo een langere levensduur en dat voorkomt materiaalverspilling en afval.

Natuursteen wordt nog steeds vaak geassocieerd met een hogere prijs dan bijvoorbeeld vloerbedekking. Dit is niet helemaal terecht. Bij de aanschaf zou u eigenlijk niet alleen rekening dienen te houden met de kosten, maar ook met de levensduur van de vloer. Daarnaast bieden vloertegels meer onderhoudsgemak en goede warmtegeleiding. Duurzame vloeren dragen bij tot een beter binnenklimaat en zorgen er voor dat u alleen maar propere lucht inademt, bij u thuis of op het werk.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.