Bent u toe aan een totaalrenovatie van uw vloer? Wij bieden u maatwerk tegen een eerlijke prijs

Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van vloeren. Of het nu gaat om een verbouwing of om op het opknappen van oude vloeren, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring en voeren al onze werkzaamheden met veel plezier uit. Als wij nieuwe vloeren in uw woning aanleggen, dan garanderen wij u ook echt vakwerk. In onze showroom in Brecht bieden wij u een ruim keuze, van houten parket tot keramische vloertegels. Komt u maar eens kijken. Onder het genot van een kop koffie laten wij u graag de mogelijkheden zien.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Totaalrenovatie van uw vloer

Als u kiest voor een totaalrenovatie dan kunt u kiezen uit twee opties; of u laat uw huidige vloer in oude staat herstellen of u beslist om een nieuwe vloer te kopen. In sommige gevallen is het niet de moeite waard om een vloer te herstellen, zeker als de kosten erg hoog zijn. Wij denken graag met u mee en geven u advies op maat. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en budget.

Toch een nieuwe vloer? De aanschaf van een nieuwe vloer is een investering die u doet voor járenlang woongenot. De vele mogelijkheden en soms ook onmogelijkheden vragen om een goed en eerlijk advies. Bij het kiezen van een vloer speelt materiaal en kleur een bepalende rol. Uiteindelijk gaat het erom dat de vloer samen met de rest van het interieur en de meubels een mooi geheel worden.

Advies op maat

Het is altijd goed om u te laten adviseren. Prijzen in vloeren kunnen veel van elkaar verschillen. Wij nemen als voorbeeld houten parket. De houtsoort, afwerking, bewerking bepaalt de prijs. Daarnaast is het uiteindelijke onderhoud van groot belang voor de levensduur van de houten vloer. Een eiken parketvloer is bijna altijd goed. Het is duurzaam en heeft een luxe en neutrale uitstraling. Dat betekent dat u met uw inrichting nog alle kanten op kunt. Frans eiken heeft bijzondere kenmerken. Het is harder dan de meeste houtsoorten, heeft een zeer herkenbare nerfstructuur en het is al jarenlang één van de meest populaire houtsoorten. Met goede onderhoudsproducten, zoals bijvoorbeeld Lithofin en Woca blijft de vloer mooi. Daarnaast bieden deze bijzondere oliën uw vloer de nodige bescherming.

Bent u op zoek naar vloertegels? Onze vloerwinkel biedt u een ruime keuze in onder meer keramische en natuursteen tegels. Ze zijn te koop in verschillende formaten en diktes die de prijs doen stijgen of dalen. Beide soorten tegels hebben hun voor- en nadelen en dat hangt vaak ook samen met of de natuursteen tegel geïmpregneerd is en of de keramische tegel een glazuurlaagje heeft. Wij geven u graag vrijblijvend een advies op maat afhankelijk van uw voorkeur.

Als specialist in totaalrenovatie zorgen wij voor vakwerk. Voordat wij met een klus beginnen, maken wij altijd duidelijke afspraken. Dankzij onze heldere communicatie weet u meteen waar u aan toe bent. Wij doen al ons werk efficiënt, met passie en plezier.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.