Terrassen

Je bestaande terras beu en/of is aan vernieuwing toe? Kom een kijkje nemen in de toonzaal van tegelspecialist Mattheeussen te Brecht, Antwerpen. Gelegde voorbeeldterrassen geven je een juiste indruk van hoe het terras ook bij jou gelegd kan worden.

Terrasvloeren Antwerpen

terras aanleggen / terrastegels

Terrastegels Antwerpen

Bent u op zoek naar een degelijke en schitterende terrasvloer of reeds in de "terrastegels kiezen"-fase, dan bent je bij Mattheeussen vloeren uit Brecht (provincie Antwerpen) aan het juiste adres!

Een stevige terrasfundering

Wij verzorgen de volledige realisatie, beginnend bij een stevige stabilisé (zand/cement) op een robuuste ondergrond in gewapend beton.

Om een degelijke en vooral duurzame terrasvloer te krijgen is een goed fundament een vereiste! Wij leggen onze terrasvloeren uitsluitend op een werkvloer van minimaal 8 cm beton met wapening en vorstrand waarna de betreffende vloer op een chape van minimaal 5 cm wordt gelegd.

Afboording rondom in een arduinen boordstenen.

Of het nu gaat om een terras met keramisch materiaal of natuursteen of een natuursteen imitatie (wat erg onderhoudsvriendelijk is), bij ons in de toonzaal komt u zeker tot een keuze.

EERST DESKUNDIG ADVIES, DAN DE VLOER!

Vele mogelijkheden, smalle gootsystemen, in allerlei soorten en maten.
  • matkaders, ook op maat en verschillende kleuren mogelijk
  • vloermatten/inkommatten, op maat of standaard. Verschillende diktes en kleuren
  • afvoerputjes
  • vloer/tegeldeksels, reuk/waterdichte betegelingsdeksels
  • vloerstopcontacten

Werkwijze terrasaanlag, offerte op maat!

Onze werkwijze bestaat erin dat u naar de toonzaal te Brecht komt en u laat inspireren / adviseren. Nadat u de keuze heeft gemaakt van welke natuursteen of keramische tegels het terras zal uitmaken komen onze vloerders bij u ter plaatse opmeten zodat er geen verrassingen zijn m.b.t. benodigde oppervlakte, eventuele grondproblemen, .... Op basis van alle info ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

NU BESLISSEN IS STRAKS GENIETEN VAN UW NIEUWE TERRAS

Maatwerk terras

Ook specifiek maatwerk voor aanlegwerk van byzondere terrassen vormen bij Mattheeussen uit Brecht geen probleem. Contacteer ons voor een offerte maatwerk terras.

Copyright © all rights reserved.