Terrassen

Je bestaande terras beu en/of is aan vernieuwing toe? Kom een kijkje nemen in de toonzaal van tegelspecialist Mattheeussen te Brecht, Antwerpen. Gelegde voorbeeldterrassen geven je een juiste indruk van hoe het terras ook bij jou gelegd kan worden.

Bent u op zoek naar een degelijke en schitterende terrasvloer dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Een stevige terrasfundering

Wij verzorgen de volledige realisatie, beginnend bij een stevige stabilisé (zand/cement) op een robuuste ondergrond in gewapend beton.

Om een degelijke en vooral duurzame terrasvloer te krijgen is een goed fundament een vereiste.

Wij plaatsen onze terrasvloeren uitsluitend op een ondergrond van 15 à 20 gewapende betonchape. (wapeningsnetten 15/15/5 plus vezels)

Voordeel: Stabiele en drainerend.

Afboording rondom met arduinen boordstenen.

Of het nu gaat om een terras met keramisch materiaal of natuursteen of een natuursteen imitatie (wat erg onderhoudsvriendelijk is), bij ons in de toonzaal komt u zeker tot een keuze.

Werkwijze terras aanleg, offerte op maat!

Onze werkwijze bestaat erin dat u naar de toonzaal te Brecht komt en u laat inspireren / adviseren. Nadat u de keuze heeft gemaakt van welke natuursteen of keramische tegels het terras zal uitmaken komen onze vloerders bij u ter plaatse opmeten zodat er geen verrassingen zijn m.b.t. benodigde oppervlakte, eventuele grondproblemen, .... Op basis van alle info ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

Enkele voorbeelden van onze realisaties

Copyright © all rights reserved.