Op zoek naar een tegelspecialist in de buurt van Brasschaat? Bezoek onze moderne showroom in Brecht

Als tegelspecialist hebben wij in Brecht, dicht bij Brasschaat, een moderne showroom met vele soorten tegelwerken. Van wand- tot vloertegels voor binnen, maar ook voor buitenbeteling kunt u bij ons terecht. In onze collectie vindt u topmerken zoals Rex, Jasba, Emil Ceramica voor een exclusieve uitstraling in of rondom uw huis. Wij leveren maatwerk. Dit betekent onder meer dat u uw tegels kunt laten plaatsen door onze vakmensen. Enkele voltooide projecten treft u aan op onze site. Wilt u inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Brecht. Beleef de vele tegelopstellingen in verschillende stijlen: van modern tot landelijk.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw woonkamer, badkamer, keuken, toilet of een andere ruimte bij u thuis of op kantoor? Wij vinden het belangrijk dat uw project wordt uitgevoerd precies zoals u in gedachten heeft. Onze tegel specialisten kunnen uw wensen perfect realiseren. Van advies tot ontwerp en plaatsing denken wij met u mee. Het deskundig adviseren en inspireren van onze klanten is een belangrijke taak van ons.

Stijlvolle tegels voor binnen en buiten

Wij werken zeer nauwkeurig en nemen geen genoegen met minder dan het beste resultaat. Dit doen we volledig naar uw wensen en binnen uw budget. Daarvoor hebben wij onze eigen, gekwalificeerde tegel specialisten in huis die u persoonlijk kunt ontmoeten in onze showroom in Brecht, dicht bij Brasschaat. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en in welke prijsklasse u op zoek bent naar tegels voor binnen of buiten.

De meest voorkomende tegels in en rondom het huis zijn natuursteen tegels en keramische tegels. Gaat u voor een luxe en unieke uitstraling in uw woning dan zijn natuursteen tegels zeer geschikt. Geen twee tegels zijn hetzelfde en met goed onderhoud gaan de tegels heel veel jaren mee. De uniciteit van natuursteen maakt de tegel iets duurder dan keramische tegels.

Keramische tegels zijn gebruiksvriendelijk, maar ook zeker decoratief. De meest bekende is wel de prachtige terracotta tegel, maar in onze showroom hebben wij nog veel meer soorten liggen. Ook geglazuurde tegels! Het grote voordeel van geglazuurde keramische tegels is dat vuil niet in de tegel kan trekken en kras-, vlek en stootbestendig is. Geglazuurde keramische tegels met een anti-sliplaag (R-waarde) zijn geschikt voor vochtige ruimtes.

Tegelspecialist voor kwaliteit en maatwerk

Natuursteen tegels hebben een meer natuurlijke uitstraling en houdt goed warmte vast. Ze hebben extra bescherming nodig zodat ze levenslang kunnen meegaan en hun stijlvolle karakter kunnen behouden. Voor welk soort tegel u ook kiest, als tegelspecialist zorgen wij dat u kwaliteit krijgt. Daarnaast kunt u vertrouwen op maatwerk en gedegen onderhoudsadvies. Ook na het laten plaatsen van uw tegels kunt u een beroep op ons (blijven) doen, want service staat bij ons hoog in het vaandel.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.