Renovatiewerken of verbouwing gepland? Kom naar onze showroom nabij Brasschaat!

Is het tijd voor een nieuwe vloer, badkamer of keuken? Voor allerhande renovatiewerken kunt u bij ons terecht, van deelrenovatie tot totaalrenovatie. Voor het gedeeltelijk of totaal vernieuwen van een ruimte bieden wij u tal van keuzemogelijkheden. Een renovatie kan leiden tot uw ideale droomwoning en als u het slim aanpakt kan het op tijd klaar zijn tegen acceptabele kosten. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Of kom naar onze toonzaal in Brecht, nabij Brasschaat en doe een beroep op onze expertise in vloeren, badkamers en keukens!

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Renovatiewerken is een breed begrip. Het kan over alles gaan wat in en rondom uw huis gebeurt. In ons geval bieden wij opties op het gebied van onder meer keukens, badkamers en vloeren. Op dit gebied zijn wij niet de enige, maar wel één van de beste. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een correcte prijs. Dat maakt mooier wonen voor iedereen betaalbaar!

Totaalconcept voor renovatiewerken

Heeft u bijvoorbeeld een gedateerde badkamer? De badkamer is misschien wel de plaats waar comfort het allerbelangrijkste is. U werpt nog een blik in de spiegel om te zien of uw outfit helemaal in orde is voor u de deur uitgaat of neemt er een verkwikkende douche na een lange werkdag. Het is belangrijk dat u dan wordt omgeven met comfort. Wij laten al uw wensen uitkomen. Met een persoonlijke begeleiding van ontwerp tot realisatie creëren we een badkamer die volledig aan uw behoeften voldoet. Met een totaalconcept voor renovatiewerken zorgen wij ervoor dat elke renovatie vlot en naar wens verloopt.

Als specialist in renovatiewerken in de omgeving van Brasschaat kunt u voor elke ruimte bij ons terecht. Wilt u een bijzondere vloer in uw woonkamer? Heeft u weleens gedacht aan een stijlvolle Franse eiken vloer? Het is een vloer met allure, een eyecatcher eersteklas. Uiteraard hebben wij ook vloeren van keramiek en natuursteen in ons assortiment. Tijdloze, moderne vloeren die nooit vervelen. In onze showroom laten wij u graag een aantal voorbeeldvloeren zien.

Grote collectie wand- en vloertegels

Naast een grote collectie vloertegels treft u in onze showroom ook een mooi en gevarieerd assortiment met wandtegels aan. Een wandtegel is anders van kwaliteit dan een vloertegel. Een wandtegel heeft ook een heel andere belasting dan vloertegels. Hierdoor is het ook niet mogelijk om een wandtegel als vloertegel te gebruiken door deze op de vloer te plaatsen. Andersom is dit wel mogelijk, vloertegels kunnen wel als wandtegels dienen. Leuk om een accent aan te brengen in een nis of als een plint langs de wand.

Grote tegels brengen een rust in een ruimte, kleine tegels geven een gevoel van luxe. Tegelcombinaties van groot en klein behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden en zorgen voor een bijzondere, persoonlijke en creatieve uitstraling. De keuze voor een bepaalde vloer of tegel is altijd heel persoonlijk. Leg uw wensen daarom eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.