Renovatie

vloer renoveren? Nieuwe vloer leggen?

Renovatiewerken regio Brecht / Antwerpen

Achter Mattheeussen Vloeren schuilt zoveel meer dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden. Als specialist in vloer- en wandtegels verzorgt Mattheeussen elk renovatie- en interieurproject van A tot Z, van aangename kennismaking tot zalig genieten in stijl.

Totaalrenovaties

Dertien jaar al houden Barbara en Peter Wessel de reputatie van Mattheeussen Vloeren hoog. Meer zelfs, de speciaalzaak groeide uit van leverancier en plaatser tot realisator van totaal uitgewerkte concepten.

Projectleiding totaalrenovatie

De ruim dertig jaar ervaring van Peter Wessel als projectleider voor multinationals wordt gretig ingezet om voor particulieren uit Brasschaat en brede regio een stijlvolle en aangename woonomgeving te creëren.

badkamer renoveren

Badkamer renoveren?

vloerbetegeling badkamer

Renovatie gepland? De mogelijkheden zijn grandioos! Aannemer Mattheeussen uit Brecht verzorgt de renovaties van woonkamer, badkamer, keuken, hal, veranda en/of terras.

Mattheeussen contacteren voor info m.b.t. badkamerrenovatie

Franse Eik

Een blik op de showroom in de Gasthuisstraat in Brecht verklapt het al. Geen wanden met rekken vol tegels, maar een huiselijk interieur met concrete toepassingen uitgewerkt door Europees gerenommeerde topmerken als onder meer het Spaanse Porcelanosa - Venis of het Italiaanse Emil Ceramica.

Zeker te ontdekken zijn de Franse eiken vloeren die prachtig met tegels in keramiek, te combineren zijn en alleen op maat van de klant worden geproduceerd. Zo krijgt u steevast een unieke vloer in huis.

Kwaliteit & vakmanschap

Bij Mattheeussen Vloeren kan en mag je kwaliteitsvolle materialen, net als het vakmanschap verwachten alsook professioneel advies inzake vloeren (plaatsing & onderhoud / onderhoudsprodukten).

parketvloer plaatsen

Plaatsers / vloerders / betegelaars

Een team van deskundige plaatsers en vloerders wordt versterkt met de knowhow van lokale vaklui. Werken met materialen van hoogstaande kwaliteit vereist immers meesterschap. En dat begint al bij het eerste contact. Bij een kopje koffie wordt u uitvoerig geadviseerd over de allernieuwste trends en materialen.

De combinatie van zowel tegels als parket wordt door veel klanten als prettig ervaren. Wij hebben de vakmanschap in huis om tegels en parket op elkaar aan te laten sluiten. Dit is in onze toonzaal gerealiseerd zodat wij dit aan onze klanten kunnen laten zien.

toonzaal Mattheeussen

Tegels of parketvloer?

Wij leggen en plaatsen volgens de regels van de kunst en hebben uiteraard eigen vakkundige plaatsingsdienst voor zowel tegels als parketvloeren.

Offerte renovatie vloer

Ook een oude vloer renoveren? Kom eens langs in de toonzaal, vraag advies en/of laat -na het maken van je keuze- een gratis offerte opstellen

Adres toonzaal | offerte vloer renoveren

Copyright © all rights reserved.