Franse eiken vloeren te koop tegen correcte prijzen. Vraag om een vrijblijvende offerte op maat!

Franse eiken vloeren zijn stijlvol en passen in vrijwel elk interieur. Fris, licht, leefbaar en no-nonsense, de basis van een gezellig (t)huis. Hout leeft, is duurzaam en de mogelijkheden in patronen en afwerkingen zijn legio. Het zijn hoogwaardige kwalitatieve vloeren. Een interessante investering, want dit betekent eveneens een waardevermeerdering van uw huis. In onze showroom in Brecht kunt u Franse eiken vloeren bewonderen. Als u dit wenst, kunnen wij u direct een vrijblijvende offerte op maat geven.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Maatwerk in Franse eiken vloeren

Franse eiken vloeren kunnen in prachtige tinten worden geolied. De meest geweldige kleureffecten kunnen hiermee behaald worden. Het zijn decoratieve vloeren, maar ook praktisch. Makkelijk in onderhoud en slijtvast, mits de vloeren correct worden afgewerkt. Als specialist in onder meer Franse eiken vloeren mag u rekenen op vakmanschap, maatwerk en een goede service. Dit alles tegen correcte prijzen.

Kiest u voor een Franse eiken vloer? Dan maakt u een goede keuze, want deze vloer geeft u jarenlang woongenot. U kunt de vloer door onze deskundige parketteurs professioneel laten leggen. Wij zorgen tevens voor de juiste ondervloer. Een ondervloer is een zachte laag die tussen de harde ondergrond en de vloer komt te liggen. De functie van een ondervloer wordt vaak onderschat. Een juiste ondervloer kan vele voordelen met zich meebrengen, zorgen voor een fijne leefomgeving, maar ook vele problemen voorkomen.

Frans eiken vloer kopen met deskundig advies

Een nieuwe vloer kopen kan beslist een lastige opgave zijn. Op dit gebied is er zoveel te koop dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In onze toonzaal kunt u inspiratie opdoen. De beste keuze maakt u op basis van gevoel, maar achtergrondinformatie is altijd meegenomen. Wat de juiste keuze is, hangt af van uw voorkeuren en die zijn natuurlijk heel persoonlijk. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies, zodat u een goede keuze kunt maken. Wij begeleiden u in het hele traject. Of nu kiest voor een Frans eiken vloer of één van onze andere stijlvolle vloeren.

Wij hebben houten vloeren te koop voor elk interieur. De kans dat u bij u ons slaagt is groot. Wij bieden de beste prijzen en daarvoor krijgt u een hoogwaardige vloer. Kortom, hoog tijd om eens te komen kijken in onze moderne vloerenwinkel.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.