Parketvloer kopen en laten leggen tegen een eerlijke prijs? Mattheeussen Vloeren biedt u vele bijzondere opties!

Parket is een verzamelnaam voor vele soorten houten vloeren. Vloer op vloer worden er bijzondere effecten bereikt. Effecten die uw huis sfeer en warmte geven. Een parketvloer is de meest duurzame vloer die u kunt kopen. Er is een grote keuze in afwerking, maar bij iedere afwerking blijft de houtstructuur de boventoon voeren. Het zelf leggen van parket is een forse klus. Veel mensen kiezen ervoor om een parketvloer te laten leggen. Enerzijds voor het gemak en anderzijds vanuit esthetisch oogpunt. Onze parketteurs zorgen voor een vakkundig gelegde vloer. Wilt u weten wat de kosten zijn? Wij geven u een duidelijke prijsindicatie aan de hand van een vrijblijvende offerte.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Stijlvolle visgraat parketvloer laten leggen

Tijdloos en stijlvol zijn enkele redenen om een visgraat parketvloer te laten leggen. Visgraat parket wordt gekenmerkt door het legpatroon dat lijkt op visgraten. De plankjes zijn allemaal even lang en rechthoekig van vorm. Een veelgebruikte houtsoort voor visgraat parket is eiken, omwille van de prijs en de stevigheid. Het hout, maar ook het patroon geeft iets extra aan de ruimte.

Een legpatroon dat erg op visgraat parket lijkt, is de Hongaarse punt. Het verschil met deze variant is de vorm. De stroken van de Hongaarse punt zijn parallellogrammen. Het grote verschil tussen visgraat en Hongaarse punt is dus het legmotief. Ze liggen in elkaar in een hoek van 45 of 60 graden. Aan de bovenzijde sluiten ze aan in een sergeantstreep. De Hongaarse punt oogt daarmee iets rustiger dan de visgraat parket.

Met een knipoog naar vroeger in een moderne sfeer kunt u bij ons stijlvolle parketvloeren kopen. Het zijn sfeermakers die kunnen worden gecombineerd met elke woonstijl. Van landelijk tot modern. Naast het fabriceren van de vloer, verzorgen wij ook het leggen van de parketvloer in uw woning of bedrijf en eventueel onderhoud in de toekomst. Dit doen wij tegen een correcte prijs!

Parket bestellen en laten plaatsen door ervaren parketteurs

Het leggen van een parketvloer gebeurt door ervaren parketteurs. Het ambacht van parketteur vergt veel inzicht en kennis van hout en toegepaste materialen. Dit is vooral het geval als een parketvloer aangebracht wordt in een bijzonder motief. Daarnaast moet een vloer strak en egaal liggen en slijtvast zijn. Er mogen geen scheurtjes in de planken zitten en het hout mag niet splinteren, enzovoort. Kortom, voor een goed gelegde parketvloer heeft u een vakman nodig. Wij leveren u op alle gebieden maatwerk, van parket bestellen tot het laten plaatsen van parket.

Het kiezen van een vloer is de eerste stap op weg naar een comfortabel interieur. In onze showroom vindt u tal van prachtige voorbeeldvloeren. Van visgraad parket tot keramische vloertegels. Altijd tegen een scherpe prijs. Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.