Onderhoudsproducten -Lithofin-Woca-Akemi

Onderhoudsproducten voor vloer, wand of terras in Antwerpen? Je vind ze bij Mattheussen vloeren uit Brecht!

Naast vloertegels, terrasstenen, parket of wandtegels verkoopt Mattheeussen tevens gepaste onderhoudsproducten voor vloer, wand of terras.

80% van klachten te wijten aan slecht onderhoud van keramische vloeren.

Lithofin heeft een compleet aanbod als het gaat om speciale producten voor het reinigen, beschermen en het onderhouden van keramiek, kunst- en natuursteen vloeren badkamers of keukens.

Natuursteen vloeren vragen een regelmatig onderhoud. Alledaags vuil moet je met een vochtige doek afvegen om het indringen en vlekvorming te vermijden. Dweil de natuursteen voor dit dagelijkse of wekelijkse onderhoud met warm water en een scheutje milde reiniger. Het vormen van lagen moet je vermijden. Lithofin MN WASH & CLEAN is speciaal vervaardigd voor dit regelmatige onderhoud.
A) De actieve stoffen weken de vuilresten los en maken ze gemakkelijk verwijderbaar.
B) Beschermende onderhoudsstoffen blijven op het oppervlak achter, zonder lagen te vormen.

Gewone detergenten voor huishoudelijk gebruik zijn ONGESCHIKT voor het onderhoud van natuursteen omdat ze de poriën verstoppen en het oppervlak gaandeweg vettig maken.

Ruwe natuursteen geeft vuil meer kans om zich vast te hechten. Voor regelmatig gebruik is Lithofin MN Vuiloplosser een ideale oplossing.

Lithofin Vlekstop W

Neem gerust contact op voor extra info, wij geven graag uitleg inzake het onderhoudsproduct dat past bij uw vloerbedekking

Copyright © all rights reserved.