Moderne vloertegels te koop voor binnen en buiten. Bijzonder design en scherpe prijzen

In onze collectie hebben wij bijzondere vloertegels te koop vervaardigd van de allernieuwste materialen. Nieuwe materialen zoals keramische ‘houtstructuur-tegels’, maar ook volop mogelijkheden op het gebied van natuursteen. Voor binnen en voor buiten. In onze toonzaal in Brecht kunt u inspiratie opdoen. Duur? Zeker niet, want onze vloertegels kunt u kopen tegen een concurrerende prijs. Komt u maar eens kijken, want mooier wonen doet u samen met Mattheeussen Vloeren!

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Moderne vloertegels kopen tegen een scherpe prijs

Moderne vloertegels geven elke ruimte een frisse uitstraling. Vloertegels koopt u niet iedere dag. Het is dan ook logisch dat u materialen en prijzen met elkaar gaat vergelijken. Allereerst gaat het om het maken van een goede keuze. Smaken verschillen en daarom bieden wij u een breed assortiment. Om u een inschatting te geven van wat het u gaat kosten kunnen wij u ter plaatse of online een vrijblijvende offerte geven. Zo kunt u bekijken of onze scherpe prijs past bij uw budget. U bepaalt!

Zo goed als alle vloertegels zijn geschikt voor de woonkamer. Toch zijn er een aantal punten waar u aan dient te denken bij de aanschaf hiervan. Welke sfeer wilt u creëren? Naast uw persoonlijke smaak is het belangrijk te kijken naar de functionaliteit van de vloer. In welke ruimte komt de vloer? Hoe is de gezinssamenstelling? Welke verwachtingen heeft u van vloertegels? Bij die keuzes is het goed om de voor- en nadelen van keramiek af te wegen tegen die van natuursteen vloertegels. Wij kunnen u eerlijk adviseren over de ins en outs van alle materialen. Gezien de zeer grote selectie in zowel natuurstenen vloeren als keramische vloertegels kan het niet gebeuren dat geen enkele steensoort geschikt zou zijn.

Vloertegels met bijzondere structuren

Voor een warme sfeer kunt u kiezen voor keramische houtstructuur-tegels. Ze zijn sterk, hygiënisch en vuilafstotend. Niet te vergeten, makkelijk in onderhoud! Natuursteen heeft een lang proces achter de rug om zich te vormen. Juist omdat het uit de natuur komt is geen enkele steen hetzelfde. Ze kunnen een leven lang meegaan. Er zijn diverse kleuren en structuren verkrijgbaar. Voor elk wat wils!

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Als vloerspecialist aarzelen wij niet om net een stap extra te doen. Een vloer wordt gelegd door vakmensen die de regels van de kunst tot in detail beheersen. Ook u kunt gebruikmaken van onze deskundigheid en tips met betrekking tot het onderhoud van de door u gekozen vloertegels. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.