Bent u op zoek naar een moderne badkamerwinkel nabij Brasschaat? Komt u dan eens kijken in onze showroom

In onze badkamerwinkel treft u alles aan om uw badkamer een modern uiterlijk te geven, van stijlvolle wandtegels tot bijzondere vloertegels. Wij bieden u een brede collectie van topmerken zoals, Rex, Casa Dolce Casa, Porcelanosa/Venis, Emil Ceramica en nog veel meer. In onze showroom nabij Brasschaat kunt u inspiratie opdoen. Daarnaast geven wij u graag vrijblijvend advies. Komt u maar eens langs of vraag een vrijblijvende offerte aan. Op elk gebied zijn wij u graag van dienst.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Badkamerwinkel voor een stijlvolle inrichting

De kwaliteit en uitstraling van een badkamer wordt sterk bepaald door de gebruikte materialen. Kijkt u in onze badkamerwinkel niet alleen naar het visuele aspect, maar sta ook even stil bij de gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en het onderhoud. Als u met al deze factoren rekening houdt, heeft u straks een stijlvolle badkamerinrichting waar u jarenlang van kunt genieten.

Bij het samenstellen van een badkamer is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte en uw smaak, maar natuurlijk ook met het beschikbare budget. De prijzen die wij hanteren zijn scherp te noemen, want ook uw dromen maken wij graag werkelijkheid. Of u nu groot formaat tegels wenst of liever een klein formaat, wij beschikken erover.

Keramische en natuursteen tegels

In onze badkamerwinkel, dicht bij Brasschaat, treft u onder meer keramische wand- en vloertegels aan. Kiezen voor keramiek is een moderne keuze. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het goed schoon te houden is. Het is een kwaliteitsproduct dat door de verschillende strikt te volgen procedés en technieken ook uw badkamer tot een streling voor het oog kan maken.

Wij hebben in onze badkamerwinkel een ruime keuze in natuursteen tegels. Chic of rustiek, weelderig of strak. Waar u ook naar op zoek bent, het bestaat! Natuursteen op de muur of vloer is duurzaam en, de naam zegt het al: natuurlijk. Doordat geen plek ter wereld dezelfde geologische ontwikkeling doormaakt zijn natuursteen tegels altijd uniek.

Veilige badkamer voor ouderen

Voor oudere mensen is het creëren van een veilige badkamer misschien wel de belangrijkste reden om een badkamer te vernieuwen. Persoonlijke hygiëne is belangrijk, maar niet alle onderdelen van een standaard badkamer zijn even veilig. Wilt u bijvoorbeeld uw bad laten vervangen door een inloopdouche? Kies daarbij voor een douchebak met een antislip laag. Hierdoor neemt de kans op een glijpartij onder de douche aanzienlijk af. Hulp nodig? Eén van onze badkamerspecialisten geeft u graag advies op maat.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Een afspraak maken is niet nodig, loop vrijblijvend bij ons binnen, binnen de ruime openingstijden van onze showroom. Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.