Stijlvolle badkamer? Topmerken badkamertegels te koop. Ook maatwerk is mogelijk

Onze stijlvolle badkamertegels maken van uw badkamer een moderne ruimte. U kunt bij ons topmerken kopen zoals: Rex, Casa Dolce Casa, Porcelanosa/Venis, Emil Ceramica en nog veel meer! Het zijn exclusieve ontwerpen die elke badkamer een bijzondere look geven. Onze adviseurs kennen de kwaliteit van elk topmerk en kunnen u voorzien van professioneel advies. Wij begrijpen hoe belangrijk een badkamer voor u is. Komt u langs in onze showroom in Brecht? Op deze manier weet u precies wat u koopt en koopt u precies wat u mooi vindt.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Scherpe prijzen

Moderne badkamertegels komen voor in heel wat formaten en kwaliteiten. In onze showroom kunt u een aantal topmerken zelf bewonderen. Ook het Spaanse merk Porcelanosa/Venis is uitgebreid aanwezig. De ruime keuze in badkamertegels zorgt ervoor dat vrijwel iedere bezoeker kan slagen. Uw persoonlijke smaak zal de doorslag geven. Wij hanteren scherpe prijzen.

De tegels zijn een sfeerbepalend element in een badkamer. Door de juiste te kiezen kunt u de badkamer bijvoorbeeld groter of knusser laten lijken. Bepaalde kleuren en texturen geven een badkamer een warme of frisse uitstraling. Het is één van de belangrijkste ruimtes in huis en dat begrijpen wij als geen ander. Voor veel mensen is een badkamer pure ontspanning.

Stijlvolle badkamertegels voor een exclusieve badkamer

De mogelijkheden om de badkamer van uw dromen te realiseren zijn legio. U kunt bij ons de allermooiste badkamertegels kopen, maar wij kunnen ook zorgen voor een totaalconcept in vele stijlen. Van modern tot landelijk. Hoe ziet uw ideale badkamer eruit? Met uw wensen gecombineerd met de kennis en ervaring van onze specialisten bespreken wij de mogelijkheden voor een exclusieve badkamer bij u thuis.

Wanneer u op zoek bent naar een eyecatcher, dan kunt u eens kijken naar de keramische badkamertegels van Emil Ceramica. Ze zorgen voor een bijzondere en vooral natuurlijke look in uw badkamer. Ze zijn in verschillende kleuren, texturen en formaten te koop. Het belangrijkste voordeel is wel dat deze tegels slijtvast zijn. Daarnaast zijn het badkamertegels met karakter en duurzaam in gebruik. Emil Ceramica heeft stuk voor stuk pronkstukken die niemand kan ontkennen.

De basis voor keramiek is klei, een natuurlijke grondstof met een bijzondere kwaliteit. Daarnaast is het een milieuvriendelijke product en dankzij de poreuze structuur goede vochtregulerende eigenschappen. Zuren en chemische producten hebben geen invloed op keramiek, wat vooral erg handig is in een badkamer.

Maatwerk in badkamertegels

Het grootste verschil met tegels uit natuursteen is dat keramische tegels niet op een natuurlijke manier tot stand komen. Waar natuurstenen tegels hoofdzakelijk handmatig gemaakt worden en hun huidige uiterlijk bereikt hebben na miljoenen jaren van natuurlijke evoluties, worden keramische tegels in vrij korte tijd in een fabriek vervaardigd. Voor welk materiaal of merk u ook kiest, wij leveren op het vlak van badkamertegels altijd maatwerk.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.