Maatwerk terrasbetegeling voor uw droomtuin. Vraag om een vrijblijvende offerte

Terrasbetegeling is een vak waarbij maatwerk is vereist. Het goed leggen van terrastegels vergt nauwkeurigheid op een stabiele ondergrond. Wij leggen onze terrastegels uitsluitend op een werkvloer van minimaal 8 cm beton met wapening en vorstrand. Dit laatste is een funderingsrib die in de vloer wordt gestort. Dit voorkomt opvriezen van de onderliggende vloer. Uw terrastegels worden vervolgens op een chape van minimaal 5 cm wordt gelegd. Een betere terrasbetegeling voor uw droomtuin is vrijwel niet denkbaar. Wilt u meer informatie? Komt u dan eens naar onze vloerenwinkel in Brecht. Hier kunt u meteen een aantal stijlvolle terrasvoorbeelden bekijken.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Voor een terras naar wens kunt u zich het beste eerst uitgebreid laten adviseren. Er zijn namelijk veel mogelijkheden op het gebied van terrasbetegeling. U kunt een keuze maken uit verschillende materialen zoals keramische of natuursteen terrastegels. Ook natuursteen imitatie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor onder meer een bepaald gootsysteem en/of vloerstopcontacten. Als u direct een goed besluit neemt, kunt u jarenlang genieten van een mooi en duurzaam terras.

Maatwerk in terrasbetegeling

Als u een keuze heeft gemaakt, dan komen onze vloerders bij u thuis om de oppervlakte op te meten en eventuele grondproblemen in kaart te brengen. Op basis van deze informatie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Dit doen wij om een correcte prijsindicatie te geven. Verrassingen en teleurstellingen zijn zo te voorkomen. Uiteindelijk draait het bij ons om een tevreden klant. In dit geval is meten weten! Zo kunnen wij maatwerk in terrasbetegeling garanderen. Gedreven door enthousiasme voor het vak maken wij terrassen met karakter, sfeer en natuurlijke materialen. Ook voor รบ.

Natuursteen terrastegels gaan al jarenlang moeiteloos mee met verschillende trends. Het is een tijdloze tegel geschikt voor elke tuin. De uitstraling die natuursteen geeft aan uw terras is van ongekende luxe. De prijs ligt hoger dan die van een keramische terrastegel, maar daarvoor krijgt u dan ook een uitstekende kwaliteit. Wij leveren maatwerk in elke uitvoering en soort materiaal.

Keramische en natuursteen terrastegels

Keramische terrastegels zijn het alternatief op natuursteen. Een goed alternatief, want deze tegels zijn krasbestendig en 100% vloeistofdicht. Voor mensen die krasjes en vlekken storend vinden op hun terras is de keramische terrastegel een uitkomst. Bovendien is het een vloer met een prima antislip.

Bent u al enige tijd op zoek naar iets specifieks, passend in uw exterieur? Wilt u een aanpassing op een bestaand terrasontwerp dat aansluit op uw wensen of heeft u een eigen ontwerp? Kom naar onze showroom in Brecht en samen bekijken we de mogelijkheden.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.