Uw keuken kunt u goedkoop vernieuwen met bijzondere keukentegels of stijlvolle keukenvloer

Een keuken vernieuwen betekent nog niet dat u alles nieuw hoeft te kopen. Stijlvolle keukentegels of een bijzonder keukenvloer kan zorgen voor een totaal andere look. Vaak gaat het erom om een eigen sfeer te creëren. Nergens kunt u dit zo goed als bij ons. In onze toonzaal in Brecht kunt u inspiratie opdoen om uw keuken aan te passen aan uw woonstijl. Luisterend naar uw ideeën, geven wij u graag advies op maat.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

De keuken is het bruisende hart van uw huis. Het de plek vol gastvrijheid en gezelligheid. Dus design en stijl zijn belangrijk. Een groot voordeel om uw keuken te vernieuwen is dat het vaak goedkoper is dan een nieuwe keuken te plaatsen. Moderne wandtegels of een stijlvolle keukenvloer geven uw keuken een compleet ander uiterlijk. De keuze in tegels is gevarieerder dan ooit. Op de vloer of aan de wand, van mozaïek tot robuuste, grote tegels. Het leuke van keukentegels is dat er niet echt een trend in te onderscheiden is, u zet in principe zelf de trend.

Uw keuken goedkoop vernieuwen

Een keuken vernieuwen kan goedkoop. Het is in ieder geval goedkoper dan een totaal nieuwe keuken. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige keuken in een modern jasje steken of geeft u de voorkeur aan een keuken met landelijke accenten? Houdt u van strakke lijnen, moderne materialen en een gladde afwerking? Dan bent u vast op zoek naar een moderne keuken. Tot in detail kunnen wij uw keuken vernieuwen. Van ontwerp tot realisatie.

Een nieuwe keukenvloer of het vervangen van keukentegels kunnen een groots effect hebben. Een moderne keuken met mozaïektegels als achterwand? Een slimme keuze, want opspattend vet wordt makkelijk van de tegels geveegd. Daarnaast geven ze op een stijlvolle manier meer sfeer aan uw keuken. Mozaïektegels kunnen als wand- en vloertegels worden geplaatst.

Keukentegels of keukenvloer van natuursteen

Wand- en vloertegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in uw huis. De betegeling van uw keuken is hier een goed voorbeeld van. Voor de vloer is het belangrijk dat deze naast mooi ook praktisch is. Een keukenvloer is een sterk belopen oppervlak, vooral bij het aanrecht. Daarom is natuursteen hét materiaal voor in de keuken. Hygiënisch en ontzettend slijtvast.

Het vernieuwen van uw keuken is een kwestie van oriënteren, ontwerpen en realiseren. Over smaak valt niet te twisten en dus ook over keukens niet. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden om de keuken in te richten zoals u dat wenst. Uiteindelijk staan gebruikersgemak en comfort voorop. Wilt u advies? Dan zijn wij u graag van dienst. Voor prijzen geven wij u een vrijblijvende offerte.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.