Wilt u de prijs weten van een keramische parketvloer? Vraag direct om een vrijblijvende offerte

De prijs van een keramische parketvloer is afhankelijk van een aantal factoren zoals merk, oppervlakte en legpatronen. Parketvloeren kunnen op veel verschillende manieren worden gelegd. Ieder legpatroon heeft een eigen plaatsingstechniek en vraagt aangepaste parketlijmen. Wat uw wensen ook zijn, bij Mattheeussen vindt u altijd een keramische parketvloer dat perfect past! Informeer direct naar onze prijzen of kom langs in onze gezellig ingerichte showroom in Brecht. Bij een kopje koffie wordt u uitvoerig geadviseerd over de allernieuwste trends en materialen.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Keramische parketvloer tegen de scherpste prijs

Een keramische parketvloer komt met zijn sterke eigenschappen tegemoet aan de hoge eisen van de veeleisende professioneel en kwaliteitsbewuste particulier. De vele voordelen die keramisch parket biedt ten opzichte van traditioneel parket maken dat keramisch parket in de laatste jaren is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende houtlook tegelsoorten. De beste houtlook tegels kunt u bij ons kopen. Altijd topkwaliteit, altijd A-merken en altijd de scherpste prijs!

Een keramische parketvloer kunt u in vrijwel elke ruimte laten leggen. Door moderne productietechnieken zijn ze bijna niet van hun houten equivalent te onderscheiden. Deze vloer is onderhoudsvriendelijk, slijtvast, vuurvast en waterbestendig. Ideaal voor elke ruimte waar geleefd, gespeeld of gekookt wordt. Daarnaast is het een prachtige vloer, niet van echt hout te onderscheiden. Warm en sfeervol en prima te combineren met vloerverwarming.

In ons land wordt steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen, omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd. Dit type verwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, u bent ook nog eens milieubewust bezig omdat u minder gas verbruikt. Een keramische parketvloer in combinatie met vloerverwarming biedt nog meer comfort.

Stijlvolle keramische parketvloeren

Een stijlvolle keramische parketvloer kan neutraal zijn van kleur, maar kan ook een ‘eyecatcher’ zijn. U kunt de kleurtoon laten veranderen naar uw smaak, door in plaats van een transparante lak of olie een variant te kiezen die meer neigt naar rood of bruin. Keramisch parket kan op vele manier worden gelegd. U kunt ook kiezen voor een combinatie met vierkante tegels voor een heel bijzonder effect.

De prijs van een keramische parketvloer varieert. Dit prijsverschil hangt samen met de kwaliteit van de print, het gebruikte materiaal, het merk en de dikte van de tegel. Als u in gedachten heeft wat u wilt, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan naar onze showroom. Geen wanden met rekken vol tegels, maar moderne vloeropstellingen wachten op u. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.