Houten vloer kopen? Wij geven vrijblijvend advies!

Elke houten vloer is uniek, want iedere plank heeft zijn eigen tekening. In de loop der jaren wordt zo’n stijlvolle vloer steeds mooier. Zelfs na tientallen jaren. Gebruikt, gebutst en geleefd. Overweegt u om een houten vloer te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u vrijblijvend advies en bieden u een ruime keuze. Wij begeleiden u graag in het hele traject, van koop tot plaatsing. Daarbij staan uw wensen op de eerste plaats. Wilt u inspiratie opdoen? Breng een bezoek aan onze toonzaal in Brecht, dicht bij Brasschaat.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Houten vloeren te koop tegen concurrerende prijzen

Een houten vloer kopen doet u niet zomaar. Uiteraard zijn er goedkope houten vloeren te koop, maar de vraag is of u dan kwaliteit krijgt. Onze houten vloeren zijn duurzaam, want ze worden onder meer gemaakt van karakteristiek Frans eikenhout. Het voorname karakter past perfect bij een modern interieur. De lange planken zorgen voor een fantastische look. Een kleinere kamer lijkt door de lengte van de planken al snel ruimer. Onze houten vloeren zijn te koop tegen concurrerende prijzen.

Kiezen voor een houten vloer van Frans eikenhout betekent dat u kwaliteit in huis haalt. Het geeft extra cachet aan uw inrichting. De zachtere delen zijn uit het hout geborsteld, soms grof geborsteld. De harde nerftekening van de planken komt door het borstelen daarom extra naar voren. De planken worden voorzien 3 lagen olie en 2 lagen hardwax. De eerste laag impregneert de poriën van het hout. De tweede laag vormt een hardwax laag op het hout voor extra bescherming. Deze stijlvolle vloer kunt u zelf leggen of door ons laten leggen. Wij werken enkel met vakspecialisten die u snel en vakkundig kunnen helpen met uw nieuwe vloer.

Professioneel onderhoudsadvies

Het hout dat wij gebruiken is naast kwalitatief hoogwaardig altijd eerlijk. Het komt uit verantwoord beheerde bossen en daarmee werkt u mee aan behoud van ons milieu. Een Frans eikenhouten vloer is naast duurzaam ook makkelijk in dagelijks onderhoud. Wij voorzien u van professioneel onderhoudsadvies bij aankoop van een houten vloer.

Houten vloeren worden al sinds mensenheugenis toegepast. De kastelen en landhuizen van weleer waren al voorzien van houten vloeren. Hout leeft en daardoor heeft het een mysterieuze uitstraling. De uitstraling waar u misschien wel naar op zoek bent. In ieder geval zult u zich wel onderscheiden met het kopen van zo’n vloer. De betoverende textuur geeft een extra dimensie aan elke woon- of kantoorinrichting.

Uw stijlvolle houten vloer laten leggen

Als vloerenspecialist bieden wij een ruime keuze. Een houten parketvloer is één van onze vele opties. Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Uw stijlvolle vloer laten leggen? Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.