Bouwbegeleiding is verstandig bij elke renovatie. Wij werken voor bedrijven én particulieren!

Bouwbegeleiding bij een renovatie kan zorgen voor een beter resultaat. Renoveren is een proces dat nogal wat stress kan veroorzaken. Zeker bij ingrijpende renovaties kunnen er momenten komen waarop u het niet meer ziet zitten. Het gevolg kan zijn dat u geen goede beslissingen neemt. Midden in het lawaai en stof kunnen wij het hele proces in goede banen leiden. Ook bewaken wij uw kostenoverzicht. Wij ondersteunen zowel bedrijven als particulieren bij hun renovatieplannen. Neemt u maar eens contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Bouwbegeleiding voor deel- of totaalrenovaties

Heel wat factoren kunnen de timing van uw renovatieproject negatief beïnvloeden. Sommige elementen lijken klein, maar worden groot door vertragingen of het brengt extra kosten met zich mee. Bouwbegeleiding ontzorgt u op vele gebieden, zowel praktisch als op financieel gebied. Doe een beroep op onze expertise voor deel- of totaalrenovaties. Elke ruimte krijgt de metamorfose die ze verdient.

Een deelrenovatie kan bijvoorbeeld een vloer- of badkamerrenovatie zijn. De omvang van een badkamerrenovatie bepaalt het verloop van de werkzaamheden, de budgettering en de kosten. Hoe dan ook geldt voor iedere renovatie dat alles staat of valt bij een goede bouwbegeleiding. Op die manier voorkomt u tijdverlies, onvoorziene omstandigheden, stress en allerlei zorgen.

Advies op maat

Een professionele badkamerrenovatie levert vaak een wow-factor op. Een professionele verbouwing kan uw badkamer transformeren van een vochtige gedateerde ruimte in een moderne, comfortabele ruimte in huis. Wij creëren een badkamer geheel op basis van uw behoeften en wensen en perfect op maat gemaakt. Onze vakmensen adviseren u over het ontwerp, de indeling en de geschikte materialen voor uw (nieuwe) badkamer. Wij geven u advies op maat. U bepaalt!

In onze showroom in Brecht hebben wij een ruim assortiment aan materialen voor onder meer een badkamer-, keuken- of vloerrenovatie. Van wandtegels tot vloertegels! Keramisch, natuursteen enz. Van topmerken zoals, Rex, Casa Dolce Casa, Porcelanosa/Venis en Emil Ceramica. Hoogwaardige producten die zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Luisterend naar uw wensen, krijgt u ook advies over de allerlaatste trends. Een bijzondere badkamer, keuken of vloer is ook voor ú bereikbaar. Wij verzorgen het hele proces van opmeting tot oplevering.

Soepel renovatieproces

Als bouwbegeleider zorgen wij ervoor dat het hele renovatieproces soepel verloopt. Wij zorgen voor een goede voorbereiding en een plan van aanpak. Door zaken goed door te spreken, keuzemomenten welke gaandeweg het renovatieproces gemaakt moeten worden naar voren te halen en zoveel mogelijk vragen beantwoord te hebben kan er aan een soepel lopend en ononderbroken proces begonnen worden. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie, keukenrenovatie of vloerrenovatie, op onze bouwbegeleiding kunt u vertrouwen.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.