Bijzondere buitentegels? Wij maken van uw terras een droomplek!

Bijzondere buitentegels maken uw terras een plek waar het goed toeven is. Als het een beetje meezit, brengt u in uw tuin en op uw terras meer tijd door dan in uw woonkamer. Als u openslaande deuren of een serre hebt, horen de binnen- en buitenruimte bij elkaar. Maak ook van uw buitenruimte een blikvanger met stijlvolle buitentegels. Een vanzelfsprekende, oogstrelende overgang naar al het moois eromheen. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Kom dan eens naar onze showroom in Brecht. Wij hebben hier aantal prachtige voorbeeldvloeren voor u liggen.

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Keramische en natuurstenen buitentegels te koop

Wij hebben in onze showroom zowel keramische als natuurstenen buitentegels liggen. De meeste tegels zijn verkrijgbaar in een waaier aan kleuren en tal van formaten. Er is dus een oplossing voor iedere stijl. Er zijn ook buitentegels in vrijwel dezelfde kleur te koop en van hetzelfde materiaal als sommige tegels voor binnen. Zo creëert u gemakkelijk een eenheid in sfeer en stijl. Het terras wordt hierdoor het verlengde van uw woonkamer.

Een keramische buitentegel is doorgaans wat dunner dan een natuursteen buitentegel. Toch kan een keramiek buitentegel qua belasting net zoveel aan dan een natuursteen tegel. Andere voordelen van een keramische terrastegel zijn de kleurvastheid, krasvastheid en de hoge antislipwaarde. Keramiek vlekt absoluut niet en wordt na een tijd ook niet lichter van kleur. Ons assortiment keramische buitentegels bestaat uit topkwaliteit in diverse afmetingen en uiteenlopende prints. Van strakke tot moderne tegels. Voor elk wat wils.

Een aantal mensen geven de voorkeur aan natuursteen. Buitentegels van natuursteen geven een tuin een eigentijds gevoel en hebben meer charme dan de gebruikelijke alternatieven. Natuursteen is een echte natuur tegel. U zult in deze tegel prachtige kleurschakeringen tegenkomen, en af en toe een klein adertje. Misschien denkt u eraan om niet alleen uw terras, maar ook de rest van uw tuin (her)aan te leggen? Buitentegels kunt u combineren met sierpaaltjes, muurelementen, boordstenen enz. Het resultaat is één geheel dat subtiel wordt verweven met elkaar.

Professionele buitenbetegeling

Buitentegels plaatsen wij op een werkvloer van minimaal 8 cm beton met wapening en vorstrand. Dit laatste is een funderingsrib die in de vloer wordt gestort. Dit voorkomt opvriezen van de onderliggende vloer. Uw nieuwe buitentegels worden vervolgens op een chape van minimaal 5 cm wordt gelegd. Een betere buitenbetegeling voor uw droomplek is vrijwel niet denkbaar. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij zorgen voor een professionele buitenbetegeling.

U kunt buitentegels het beste door één van onze vloerders laten plaatsen. De fundering en de tegels kunnen dan niet meer schuiven, dat garanderen wij. In principe zijn alle buitentegels goed vorst- en hittebestendig. Het hele jaar door kunt u genieten van een schitterend terras.

Prijs van een nieuw terras

De prijs van een nieuw terras is afhankelijk van een aantal factoren. Soort buitentegel, grootte van uw terras en hoeveel graafwerk/voorbereiding is er nodig. Als u dit wenst, kunnen wij aan de hand van uw informatie een vrijblijvende offerte geven.

Leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.