Wij ontwerpen bijzondere badkamers. Creëer samen met ons uw eigen spa!

Droomt u van een bijzondere badkamer? Eentje waarin u dat heerlijke spa-gevoel krijgt? Even vluchten van de drukte van alledag en echt tot rust komen in uw luxe badkamer? Wij kunnen uw huidige badkamer compleet een nieuw jasje geven. Wij zorgen dat al uw mooie ideeën uitvoerbaar worden. Laat ons uw bijzondere badkamer ontwerpen. In onze toonzaal in Brecht kunt u inspiratie opdoen. Wij ontvangen u graag!

Offerte Bel ons: +32 (123) 456 789

Badkamer ontwerpen op basis van uw wensen

Bij het kiezen van een nieuwe badkamer is het handig om eerst de stijl te bepalen. Houdt u van minimalistisch of mag de badkamer best vol staan? Wilt u veel kleuren en patronen of liever een neutraal kleurenpallet? Het ontwerp is afhankelijk van hoe groot uw badkamer is en wat uw wensen zijn. Een vrijstaand of ingebouwd bad? Matte of glimmende kranen? Een badkamer ontwerpen doen wij op basis van al uw wensen. Wij bieden u maatwerk dat bij u past tegen een correcte prijs.

Vaak zijn we geneigd om voor vertrouwd wit te gaan, maar een geheel andere kleur badkamer kan ook heel bijzonder staan. Kleur kunt u ook laten terugkomen in de accessoires. Of wat dacht u van een compleet moderne badkamer met bijvoorbeeld prachtig bewerkte tegels? Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren: dat is waar wij goed in zijn.

De moderne badkamer van nu

De moderne badkamers van nu zijn minimalistisch met strakke lijnen. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een stijlvolle uitstraling die ervoor zorgt dat u zich aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard kunnen wij uw badkamer voorzien van allerlei technische hoogstandjes. Spiegels met bewegingssensoren, vloerverwarming enz.

Een belangrijk aspect in een badkamer om sfeer te creëren zijn de tegels. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Zowel in vloer- als wandtegels bieden wij een ruime keuze. Wij hebben topmerken in onze collectie zoals Rex, Casa Dolce Casa, Porcelanosa/Venis en Emil Ceramica.

Badkamer compleet in Arabische stijl

Wilt u een badkamer in Arabische stijl? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Zelliges tegels. Wellicht één van de mooiste tegelsoorten ter wereld. De tegels geven een bijzondere dimensie aan uw badkamer, omdat de tegel niet helemaal goed gebakken is. Geen tegel is gelijk en elke tegel wordt met de hand schuin afgekapt aan de randen waardoor ze vrijwel naadloos te zetten zijn. Met Zelliges tegels kunt u niet alleen wanden decoreren, maar ook vloeren of badkamermeubels voor een 1000 en 1 nacht sfeer.

Bijzondere ideeën voor uw badkamer? Kom naar onze winkel voor persoonlijk advies en leg uw wensen eens aan ons voor. Uw wensen vertalen wij graag naar een unieke creatie. U kunt rekenen op een totaalconcept. Van ontwerp tot realisatie. Wij zien u graag in Brecht! Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied. Hieronder treft u aantal plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Brasschaat
  • Hoogstraten
  • Kalmhout
  • Malle
  • Meer
  • Schilde
  • Schoten
  • Wijnegem
  • Wuustwezel
  • Zoersel

Copyright © all rights reserved.